Херцогът на Съсекс пристигна в Балморал около 2 часа след официалното

...
Херцогът на Съсекс пристигна в Балморал около 2 часа след официалното
Коментари Харесай

Принц Хари не успя да се сбогува с баба си

Херцогът на Съсекс дойде в Балморал около 2 часа след формалното оповестяване на гибелта на Елизабет II. Така Хари не съумя да се сбогува с баба си, към която беше мощно завързан. Той е потеглил към Шотландия, като отменил благотворителните си задължения във Англия незабавно щом му е било обявено, че здравето на владетелката се е влошило. Хари и Меган са на Острова, а визитата им съответства с кончината на кралицата.

Принцът не бе съпроводен от брачната половинка си Меган Макръл. В Балморал Хари ще се причисли към останалите членове на кралското семейство, които скърбят за гибелта на Елизабет II.

В момента херцогът е в извънредно обтегнати връзки с татко си - новия крал Чарлз III, както и с брат и престолонаследник на короната принц Уилям, настояват английските медии. Напрежението в кралската фамилия бе провокирано от решението на Хари и Меган да изоставен кралството и да се открият в чужбина. След като отпътуваха в Съединени американски щати, двамата дадоха няколко изявленията, които бяха тълкувани като много уязвителни към фамилията.

Въпреки това, по всичко личеше, че кралицата не се сърди на внука си. Хари постоянно разказваше по какъв начин приказва с нея чрез новите интернет технологии, както и че нейно величество в никакъв случай не не помни да изпрати дарове за сина му Арчи и щерка му Лилибет. Момиченцето е кръстено на починалата си прабаба - точно това е било обръщението към кралицата, до момента в който към момента е била малка принцеса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР